Biografi

Jeg er født i 1967 og opvokset i Danmark og har boet i Wien, Østrig, siden 1986. 
Jeg har været fascineret af sprog hele mit liv og allerede i folkeskolen lærte og elskede jeg tysk og engelsk. 
Der er ingen eftersynkronisering på dansk tv, og jeg så med begejstring tyske og engelske programmer og film for at uddybe min udtale og mit ordforråd.
I 1986 flyttede jeg til Wien for at udvikle mine sprogfærdigheder, og efter kun 5 år lød mit tysk som mit modersmål. Ud over højtysk elsker jeg også at prøve dialekter (f.eks. Wiener dialekt) og at "lege" med sproglige finesser.
Da en del af vores familie bor i England nu, er engelsk også blevet meget vigtigt for vores familie. Så i de sidste 10 år har jeg uddybet engelsk mere igen, og det nyder jeg! Efter min handels-studentereksamen i Danmark med fokus på 'sprog' har jeg mange års erhvervserfaring i Østrig inden for kontorledelse, HR, personale rådgivning og front office i virksomhederne LEGO, Microsoft, Amrop Jenewein og Signa.

Siden 2017 har jeg videreuddannet mig inden for tale- og lydteknik & voice-over som nu supplerer min professionelle karriere, og jeg er stolt og glad for at kunne arbejde som professionel fortæller og voice-over artist.   
Search